Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδέες και προτάσεις για φθινοπωρινή διακόσμηση

 Καλωσορίζοντας το φθινόπωρο και με διάθεση να ανανεώσουμε τον περίγυρό μας, είτε πρόκειται για την κατοικία μας, είτε για τον επαγγελματικό μας χώρο πέρνουμε στοιχεία και χρώματα από την φύση. Ξεκινάμε με την είσοδο και προχωράμε στο εσωτερικό. Ας δούμε μερικά παραδείγματα.



 Η φωτογραφία που βλέπουμε παραπάνω περιλλαμβάνει υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να στολίσουμε την είσοδό μας με κύριο στοιχείο την κολοκύθα που μπορούμε να τη βρούμε σε διάφορα χρώματα και σχήματα σε συνδυασμό με αποξηραμένα φύλλα και καρπούς σε γυάλες και αυτοσχέδια τσουβαλάκια.

 Επίσης μπορούμε να τοποθετήσουμε μερικές μικρές κολοκύθες μέσα σε μεγάλα φανάρια
ή απλά να τις εναποθέσουμε μαζί με γλάστρες με εποχιακά λουλούδια. Οι συνθέσεις προσφέρονται και για διακόσμηση βιτρίνας.

 
Ακόμη ένα εποχιακό στεφάνι φτιαγμένο με κουκουνάρια, ρόδια, αποξηραμένα φύλλα θα μπορούσε να κρεμαστεί στην πόρτα μας και να ολοκληρώσει τη σύνθεσή μας.
 

 
 
Προχωρόντας στο εσωτερικό φέρνουμε τα χρώματα του φθινοπώρου σε γωνιές αλλάζοντας τα μαξιλάρια του καναπέ ή της πολυθρόνας μας, κρεμώντας καδράκια με ανάλογα θέματα και φτιάχνοντας ιδιόχειρες κατασκευές.
 










Σε επόμενο άρθρο θα γίνει εκτεταμένη παρουσίαση τέτοιων κατασκευών.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...